Magic Morning Club logoen

#1 Tør å spørre - Overvinn frykten og få et rikere liv!

Lytt til episoden her, eller se den som video lenger ned på siden.

Jeg har laget en gratis PDF deg som vil komme i gang med “Tør å spørre”. Du finner den her.

“Så fin påminning om hvordan vi kan forme livet til noe bedre om vi tåler å bli avvist✨🦋🚀”

Tør å spørre - Overvinn frykten og få et rikere liv!

28. mai 2024

Velkommen til en ny episode hvor jeg dykker ned i det spennende temaet "Tør å spørre".

I denne episoden utforsker vi hvordan en enkel handling som å stille et spørsmål kan åpne dører du ikke visste fantes. Inspirert av Jia Jiangs utrolige reise med Rejection Therapy, tar vi deg med på en reise gjennom frykten for avvisning til de utrolige mulighetene som ligger i å våge å spørre.

Jia Jiangs utfordring om å bli avvist hver dag i 100 dager ved å spørre fremmede om alt fra små tjenester til store forespørsler viser oss kraften i å være sårbar og åpen. Disse historiene er både underholdende og inspirerende, og setter kreativiteten i gang!

Jeg dykker inn i psykologien bak hvorfor folk sier ja, og har også samlet noen steg for at du skal bli komfortabel med å spørre om det du ønsker. Enten det er en lønnsøkning, en hotelloppgradering, lån av en bil eller bok, eller bare en hjelpende hånd, vil du lære hvordan du kan utvide din komfortsone og berike ditt liv ved å tørre å spørre!

Dette er ikke bare en episode om å overvinne frykt; det er en invitasjon til å bli en del av en større historie, din egen historie. Så hvorfor ikke gi det en sjanse? Lytt til denne inspirerende episoden og begynn å transformere måten du kommuniserer med verden rundt deg.

Ikke gå glipp av denne sjansen til å endre måten du ser på avvisning og muligheter! Klikk på play, lær hvordan du kan tørre mer, og se hvordan det kan forandre livet ditt.

Linker til deg som vil lese mer om psykologien bak denne episoden:

Asking for help is hard, but people want to help more than we realize, Stanford scholar says

Kom i gang i DAG!

Jeg har en PDF til deg som er klar for å komme i gang med Tør å spørre-metoden I DAG! Denne sender jeg ut til alle som står på e-postlista mi 💕

Her har jeg samlet de 8 punktene som hjelper deg i gang og satt opp et skjema hvor du kan fylle ut hva du har spurt om i 6 dager.

Print den ut og heng den opp så du ser den hver dag! 🔥

Informasjonen behandles i henhold til min personvernerklæring.

Da er en e-post med spennende info om denne episoden + din gratis PDF på vei til deg!

Takk for at du vil stå på e-postlista mi og følge med på alt det kule som skal skje fremover 🛼🦄🚀

WAKE UP TO THIS CRAZY AMAZING POSSIBILITY CALLED LIFE!

Hei, jeg heter Maria!

Jeg er her for å hjelpe mennesker å våkne opp til sitt potensiale og sine muligheter her i livet.

Etter NLP Coaching utdannelsen min i 2018 har jeg coachet flere hundre mennesker til å utvide perspektivet, bli fri fra offerrolle, ta ansvar for egen lykke og ta viktige steg mot sine drømmer.

Gjennom coachingen har jeg erfart at det er mange problemer som går igjen. Derfor har jeg laget et program for å nå ut til så mange som mulig, slik at vi kan lære sammen og utvikle oss raskere.

Vi lever i en tid der det å følge hjertet og drømmene er viktigere enn noen gang, og er det noe vi trenger mer av så er det glede, håp og kjærlighet. Når du lever ut ditt beste liv, vil det skape en positiv synergieffekt. Slik kan du bidra til å skape en bedre verden!

Maria Holand Tøsse Maria Holand Tøsse
Dagbladet logo KK magasinets logo God morgen Norges logo Huffpost logo VG logo NRK logo