Magic Morning Club logoen

#2 Fra frykt til frihet - Takle avslag og få suksess!

Lytt til episoden her, eller se den som video lenger ned på siden.

Jeg har laget en gratis trening som pusher deg til å ta grep og gjøre drømmene dine til virkelighet! Du finner den her.

“Jeg bare synes du dytter meg, og verden, i riktig retning!🔥✨💃”

Fra frykt til frihet - Takle avslag og få suksess!

3. juni 2024

Er du redd for å bli avvist? Da er denne episoden for DEG!

I dagens episode dykker vi dypt inn i temaet avslag og hvordan vi kan håndtere det på en sunn og konstruktiv måte. Alle er redd for å bli avvist, men visste du at vi faktisk kan trene oss opp til å bli flinkere til å takle avvisning?

For en stund siden, gjorde jeg et veldig spennende (og kanskje litt skremmende) stunt på Solli plass i Oslo. Dette stuntet ga meg verdifull innsikt om å få avslag og om hva som kan gjemme seg bak et avslag hvis man ser nærmere på det. Heldigvis lærte jeg også hva som kan trumfe følelsen av å bli avvist!

Jeg har samlet konkrete tips og øvelser som kan hjelpe deg med å håndtere avslag, fra å ikke ta det personlig til å se det som en mulighet for vekst og læring.

I denne episoden ser vi på mange spennende metoder for å takle avslag, blant annet hvordan avslag kan gi deg nye perspektiver og muligheter, og hvordan takknemlighet og tillit kan hjelpe deg med å se avslag i et nytt lys.

Så kjære deg, bli med meg på denne reisen og lær hvordan du kan utvikle en mer chill tilnærming til avslag. Hver erfaring, enten det er et ja eller et nei, er en del av læringsprosessen som hjelper deg fremover mot dine mål. La oss lære av hverandre og bli sterkere sammen!

Et tips fra meg: Etter å ha hørt denne episoden, er du godt rustet til å komme i gang med Tør å spørre-metoden som du lærer i denne morsomme og viktige episoden: Tør å spørre - Overvinn frykten og få et rikere liv. Der får du også høre historien om mannen som ville plante en plante i hagen til en fremmed!

Vil du ha treningen jeg nevner i denne episoden? Den pusher deg til å ta grep og gjøre drømmene dine til virkelighet! Med IPG-metoden (Inspirasjon, Planlegging og Gjennomføring) lærer du å skrive ned målene dine, lage konkrete planer og ta små, kraftfulle skritt for å bygge nye vaner. Treningen finner du her.

Bryt mønsteret!

I denne treningen lærer du å ta grep for å gjøre drømmene dine til virkelighet!🔥

Med IPG-metoden (Inspirasjon, Planlegging og Gjennomføring) skriver du ned målene dine, lager konkrete planer og tar små, kraftfulle skritt for å bygge nye vaner.

Jeg deler treningen med alle som står på e-postlista mi 💕

Informasjonen behandles i henhold til min personvernerklæring.

Da er en e-post med spennende info om denne episoden + din gratis trening på vei til deg!

Takk for at du vil stå på e-postlista mi og følge med på alt det kule som skal skje fremover 🛼🦄🚀

WAKE UP TO THIS CRAZY AMAZING POSSIBILITY CALLED LIFE!

Hei, jeg heter Maria!

Jeg er her for å hjelpe mennesker å våkne opp til sitt potensiale og sine muligheter her i livet.

Etter NLP Coaching utdannelsen min i 2018 har jeg coachet flere hundre mennesker til å utvide perspektivet, bli fri fra offerrolle, ta ansvar for egen lykke og ta viktige steg mot sine drømmer.

Gjennom coachingen har jeg erfart at det er mange problemer som går igjen. Derfor har jeg laget et program for å nå ut til så mange som mulig, slik at vi kan lære sammen og utvikle oss raskere.

Vi lever i en tid der det å følge hjertet og drømmene er viktigere enn noen gang, og er det noe vi trenger mer av så er det glede, håp og kjærlighet. Når du lever ut ditt beste liv, vil det skape en positiv synergieffekt. Slik kan du bidra til å skape en bedre verden!

Maria Holand Tøsse Maria Holand Tøsse
Dagbladet logo KK magasinets logo God morgen Norges logo Huffpost logo VG logo NRK logo