Magic Morning Club logoen

#3 Endre tankesettet ditt - Skap en lysere hverdag!

Lytt til episoden her 🚀 💕 💎:

"Tenk å våkne i morgen uten alt det vi glemte å takke for i dag😳😅"

Endre tankesettet ditt - Skap en lysere hverdag!

10. juni 2024

Kan vi virkelig få det bedre av å snakke mindre om de vanskelige tingene? Er du nysgjerrig på hvordan du kan gjøre livet ditt litt lysere, litt lettere, litt mer magisk med helt konkrete øvelser?

I denne episoden av Magic Morning Club deler jeg mine personlige erfaringer med å fokusere på det positive i livet, fremfor det negative. Jeg har aktivt gått inn for å jobbe med dette i eget liv og resultatene har vært transformerende. Jeg håper du vil kjenne på samme resultat etter å ha hørt episoden og jobbet deg gjennom øvelsene!

I episoden ser vi på viktigheten av å være åpen om følelser, men også hvordan det å snakke mindre om de vanskelige tingene kan gjøre livet lettere. For vi kan faktisk velge hva vi fokuserer på, og det du gir fokus gir du styrke! Jeg tar deg med gjennom en enkel øvelse som vil gjøre dette veldig tydelig!

Temaer vi skal innom er bl.a. “å telle velsignelsene dine”, å bytte ut negativ selvsnakk og å velge å fokusere på tanker som gir glede, heller enn tanker som styrker bekymringene.

Hvis du er nysgjerrig på hvordan du kan gjøre livet ditt litt mer magisk på bare en uke, er denne episoden for deg!

Jeg har også valgt ut tre oppgaver som vil hjelpe deg å fylle hverdagen med positivitet og glede. Bli med på reisen og oppdag hvordan små endringer i tankesettet kan ha en stor innvirkning på livet ditt.

Lytt til episoden og la deg inspirere til å skape en mer positiv og magisk hverdag! Og kast deg gjerne over utfordringen: jobb med øvelsene hele den kommende uken og se hvilke resultater det gir deg!

Linker nevnt i denne episoden:

Leger om livet - Bekymringer, følelser og tanker som tar overhånd. Med psykolog Line Rustberggaard.

Jeg vil følge med!

Jeg har kjempekule prosjekter i kalenderen og spår et fyrverkeri av et år!🔥🔥🔥

Meld deg på nyhetsbrevet mitt og bli varslet når jeg har:

🎙️ podcastslipp, 👊 gratis coaching, 🍾 lanseringsfester, 🧠 nye kurs, 🪄 mer Magic Morning Club, 🪩 live-events og mye mer…

Informasjonen behandles i henhold til min personvernerklæring.

Takk for at du vil følge med på alt som skal skje fremover 🌸

Jeg gleder med til å dele dette kjempespennende året med deg 💛

WAKE UP TO THIS CRAZY AMAZING POSSIBILITY CALLED LIFE!

Hei, jeg heter Maria!

Jeg er her for å hjelpe mennesker å våkne opp til sitt potensiale og sine muligheter her i livet.

Etter NLP Coaching utdannelsen min i 2018 har jeg coachet flere hundre mennesker til å utvide perspektivet, bli fri fra offerrolle, ta ansvar for egen lykke og ta viktige steg mot sine drømmer.

Gjennom coachingen har jeg erfart at det er mange problemer som går igjen. Derfor har jeg laget et program for å nå ut til så mange som mulig, slik at vi kan lære sammen og utvikle oss raskere.

Vi lever i en tid der det å følge hjertet og drømmene er viktigere enn noen gang, og er det noe vi trenger mer av så er det glede, håp og kjærlighet. Når du lever ut ditt beste liv, vil det skape en positiv synergieffekt. Slik kan du bidra til å skape en bedre verden!

Maria Holand Tøsse Maria Holand Tøsse
Dagbladet logo KK magasinets logo God morgen Norges logo Huffpost logo VG logo NRK logo