Magic Morning Club logoen

#4 De fem magiske sekundene - Grip mulighetene livet gir deg!

Lytt til episoden her 🚀 💕 💎:

“Gode råd om ting man bør øve på i livet 💖”

De fem magiske sekundene - grip mulighetene livet gir deg!

17. juni 2024

Denne episoden er for deg som ønsker å bli mer spontan, gripe flere spennende sjanser og leve et rikere liv. Hvor mange ganger har du angret på at du lot en mulighet glippe fordi du ikke turte å ta den? Hvor mange ganger har du fortalt en venn at “jeg skulle ha sagt noe”, “jeg angrer på at jeg ikke tok sjansen” eller “at jeg ikke ga det komplimentet”...?

I denne episoden skal vi se på det kjempekorte tidsrommet som kan ha så stor betydning i livene våre: “De fem magiske sekundene". Vi dykker inn i hvordan fem små sekunder kan ha så mye å si og utforsker hvordan vi kan gripe spontane øyeblikk og forvandle dem til noe virkelig betydningsfullt.

Når du blir bevisst på disse sekundene, er det større sjans for at du griper muligheten neste gang du ser den. Slik som meg, den gangen jeg satt på toget og fikk tre muligheter av samme karakter. Denne historien, og historien om mannen som hoppet i det da muligheten bød seg og fikk synge foran 400 mennesker, deler jeg i denne episoden.

Jeg vil også lære deg en enkel, men kraftfull visualiseringsteknikk som hjelper deg å handle raskt og selvsikkert når mulighetene i livet dukker opp!

Jeg lover at du vil føle deg inspirert og klar til å gripe de neste mulighetene som kommer din vei. Ikke la flere øyeblikk glippe unna – lytt nå og oppdag magien bak de fem sekundene!

Linker nevnt i denne episoden:

Fra frykt til frihet - Takle avslag og få suksess!

Jeg vil følge med!

Jeg har kjempekule prosjekter i kalenderen og spår et fyrverkeri av et år!🔥🔥🔥

Meld deg på nyhetsbrevet mitt og bli varslet når jeg har:

🎙️ podcastslipp, 👊 gratis coaching, 🍾 lanseringsfester, 🧠 nye kurs, 🪄 mer Magic Morning Club, 🪩 live-events og mye mer…

Informasjonen behandles i henhold til min personvernerklæring.

Takk for at du vil følge med på alt som skal skje fremover 🌸

Jeg gleder med til å dele dette kjempespennende året med deg 💛

WAKE UP TO THIS CRAZY AMAZING POSSIBILITY CALLED LIFE!

Hei, jeg heter Maria!

Jeg er her for å hjelpe mennesker å våkne opp til sitt potensiale og sine muligheter her i livet.

Etter NLP Coaching utdannelsen min i 2018 har jeg coachet flere hundre mennesker til å utvide perspektivet, bli fri fra offerrolle, ta ansvar for egen lykke og ta viktige steg mot sine drømmer.

Gjennom coachingen har jeg erfart at det er mange problemer som går igjen. Derfor har jeg laget et program for å nå ut til så mange som mulig, slik at vi kan lære sammen og utvikle oss raskere.

Vi lever i en tid der det å følge hjertet og drømmene er viktigere enn noen gang, og er det noe vi trenger mer av så er det glede, håp og kjærlighet. Når du lever ut ditt beste liv, vil det skape en positiv synergieffekt. Slik kan du bidra til å skape en bedre verden!

Maria Holand Tøsse Maria Holand Tøsse
Dagbladet logo KK magasinets logo God morgen Norges logo Huffpost logo VG logo NRK logo