Magic Morning Club logoen

#5 Hjernens Magi - Det du ser er ikke ekte!

Lytt til episoden her 🚀 💕 💎:

"For en magisk start på dagen! ☀️❤️ Takk!"

Hjernens Magi - Det du ser er ikke ekte!

24. juni 2024

Er ikke dét fascinerende?

Denne episoden er en mental kalddusj som vekker deg opp til ny innsikt. Du vil lære hvordan du kan bruke hjernens potensiale til å forestille deg det beste i stedet for det verste, og hvordan dette kan forvandle livet ditt.

I dag tar jeg deg med på en reise gjennom hjernens skjulte mønstre og avslører hvordan den skaper synsbedrag. Har du noen gang lurt på hvorfor du noen ganger ser ting som ikke er der, eller tolker situasjoner feil? Det er hjernen din som i sin iver etter å hjelpe, ender med å lure deg trill rundt!

La oss utforske hvordan hjernen din redigerer virkeligheten du ser, og hvordan du kan utnytte dette til å gjøre livet ditt lysere! Hjernen bruker sansene og erfaringene dine til å tolke omgivelsene og vi skal se på hvordan den forenkler og visker bort detaljer for å hjelpe deg å forstå verden raskere. Denne raske beslutningsprosessen kan ofte føre til feil, spesielt når det gjelder å vurdere andre mennesker eller situasjoner!

Jeg bruker konkrete eksempler fra hverdagen for å vise hvordan du kan åpne opp for flere tolkninger av virkeligheten og velge den mest positive.

Mitt mål med denne episoden er at du skal kunne se verden gjennom et helt nytt fargerikt lys - slik som krepsen med sine 12 fargekanaler! (Ja, den skal du også får høre om!)

Ikke gå glipp av denne episoden som kan endre måten du ser verden på! Lytt nå og bli en del av Magic Morning Club – sammen kan vi lyse opp verden! 🌟🦐✨

Linker nevnt i denne episoden:

Endre tankesettet ditt - skap en lysere hverdag!

Jeg vil følge med!

Jeg har kjempekule prosjekter i kalenderen og spår et fyrverkeri av et år!🔥🔥🔥

Meld deg på nyhetsbrevet mitt og bli varslet når jeg har:

🎙️ podcastslipp, 👊 gratis coaching, 🍾 lanseringsfester, 🧠 nye kurs, 🪄 mer Magic Morning Club, 🪩 live-events og mye mer…

Informasjonen behandles i henhold til min personvernerklæring.

Takk for at du vil følge med på alt som skal skje fremover 🌸

Jeg gleder med til å dele dette kjempespennende året med deg 💛

WAKE UP TO THIS CRAZY AMAZING POSSIBILITY CALLED LIFE!

Hei, jeg heter Maria!

Jeg er her for å hjelpe mennesker å våkne opp til sitt potensiale og sine muligheter her i livet.

Etter NLP Coaching utdannelsen min i 2018 har jeg coachet flere hundre mennesker til å utvide perspektivet, bli fri fra offerrolle, ta ansvar for egen lykke og ta viktige steg mot sine drømmer.

Gjennom coachingen har jeg erfart at det er mange problemer som går igjen. Derfor har jeg laget et program for å nå ut til så mange som mulig, slik at vi kan lære sammen og utvikle oss raskere.

Vi lever i en tid der det å følge hjertet og drømmene er viktigere enn noen gang, og er det noe vi trenger mer av så er det glede, håp og kjærlighet. Når du lever ut ditt beste liv, vil det skape en positiv synergieffekt. Slik kan du bidra til å skape en bedre verden!

Maria Holand Tøsse Maria Holand Tøsse
Dagbladet logo KK magasinets logo God morgen Norges logo Huffpost logo VG logo NRK logo