Magic Morning Club logoen

#7 Veien til autentisk livsglede - En motiverende peptalk!

I en verden full av valg og stier, står vi ofte ved veiskillet og spør oss selv: “Hvilken vei er min?” 💖

"Fantastisk start på uka og veldig, veldig bra! 🌺"

Veien til autentisk livsglede - En motiverende peptalk!

8. juli 2024

I en verden full av valg og stier, står vi ofte ved veiskillet og spør oss selv: “Hvilken vei er min?” Denne episoden er en peptalk som hjelper deg å finne svaret på akkurat det spørsmålet.

Vi dykker inn i kunsten å ta gode valg og hvordan disse valgene former våre liv. Hva sier du ja til, og hva sier du nei til?

Jeg vil hjelpe deg å finne den genuine kjærligheten for deg selv, for tryggheten i ditt eget hjerte kan være starten på en reise mot mer lykke, glede og autentisitet. Jeg snakker om å være tro mot seg selv, våge å utforske nye ting, og hvordan du kan bygge et støttende nettverk rundt deg.

Denne episoden er en kjærlighetserklæring til deg på en helt vanlig dag i livet, som kan åpne deg opp for enda mer magisk hverdagslig eufori. Jeg gir deg verktøyene du trenger for å motivere deg selv, være din egen coach, og leve et liv i autentisitet og kjærlighet hver eneste dag.

Ikke gå glipp av denne episoden som kan forandre måten du ser på livet ditt! Del den med en venn som trenger et lite spark bak, og husk å legge igjen 5 stjerner og en fin kommentar der du hører på podcast. La oss sammen spre denne kunnskapen og gjøre livet litt lysere for alle!

Linker nevnt i denne episoden:

Endre tankesettet ditt - Skap en lysere hverdag!

Jeg vil følge med!

Jeg har kjempekule prosjekter i kalenderen og spår et fyrverkeri av et år!🔥🔥🔥

Meld deg på nyhetsbrevet mitt og bli varslet når jeg har:

🎙️ podcastslipp, 👊 gratis coaching, 🍾 lanseringsfester, 🧠 nye kurs, 🪄 mer Magic Morning Club, 🪩 live-events og mye mer…

Informasjonen behandles i henhold til min personvernerklæring.

Takk for at du vil følge med på alt som skal skje fremover 🌸

Jeg gleder med til å dele dette kjempespennende året med deg 💛

WAKE UP TO THIS CRAZY AMAZING POSSIBILITY CALLED LIFE!

Hei, jeg heter Maria!

Jeg er her for å hjelpe mennesker å våkne opp til sitt potensiale og sine muligheter her i livet.

Etter NLP Coaching utdannelsen min i 2018 har jeg coachet flere hundre mennesker til å utvide perspektivet, bli fri fra offerrolle, ta ansvar for egen lykke og ta viktige steg mot sine drømmer.

Gjennom coachingen har jeg erfart at det er mange problemer som går igjen. Derfor har jeg laget et program for å nå ut til så mange som mulig, slik at vi kan lære sammen og utvikle oss raskere.

Vi lever i en tid der det å følge hjertet og drømmene er viktigere enn noen gang, og er det noe vi trenger mer av så er det glede, håp og kjærlighet. Når du lever ut ditt beste liv, vil det skape en positiv synergieffekt. Slik kan du bidra til å skape en bedre verden!

Maria Holand Tøsse Maria Holand Tøsse
Dagbladet logo KK magasinets logo God morgen Norges logo Huffpost logo VG logo NRK logo